PRESENTACIÓ GERBTRAIL 2023

Benvolgudes i benvolguts !!

Un any més us animem a que vingueu a viure l'experiència de la GERBTRAIL, la festa de l'esport del nostre poble, en la que natura rural, família, amics, retrobaments i, com sempre, un bon esmorzar, es combinaran per fer-vos gaudir d'un dia que intentarem que recordeu durant molt de temps.

Aquest any 2023, la GERBTRAIL es cel·lebrarà el dissabte dia 7 d'octubre.


I diem que és una experiència perquè creiem que és més que una cursa de muntanya. És una gran festa en la que tot el poble es volca per fer que tant les corredores i corredors, com qui les acompanyen, gaudeixin d'un dia fantàstic on, com ja sap qui ha vingut algun cop, no faltaran uns bons avituallaments, serveis de dutxes, guardaroba, aparcament guiat pels cotxes, tot un camp de futbol per que la canalla, i la no tant canalla, jugui al seu aire o als inflables que hi posarem, serveis de massatge a l'acabar ......... i com sempre, un bon àpat que ens prepararan l'Associació de Dones de Gerb i els Brasers !!!


Com sempre tindreu 2 recorreguts per triar, un d'uns 23km i 1.100 metres de desnivell positiu, i un altre més encarat a caminadores i caminadors, d'uns 10km i 450 de desnivell

Estem treballant en els traçats definitius, i ja us n'informarem quan els tinguem enllestits. En tot cas caminareu i/o correreu per territori noguerenc total !!


I és que ja ho sabeu, A GERB S'ACABA EL PLA I COMENÇA EL DESNIVELL.


Ens veiem a l'octubre a Gerb. Salut i cames !!!!